Kontakt z doradcą

Produkt dnia
Cocoon biały - Fotel wiszący
Cocoon biały - Fotel wiszący
1 990,00 zł 1 592,00 zł 1 617,89 zł 1 294,31 zł
szt.
Fotel Prop PU - wiele wybarwień
Fotel Prop PU - wiele wybarwień
959,00 zł 863,10 zł 779,67 zł 701,71 zł
szt.
Krzesło K-201 czarne
Krzesło K-201 czarne
199,00 zł 161,79 zł
szt.
Szafa dwudrzwiowa Horses Graphite
Szafa dwudrzwiowa Horses Graphite
2 199,00 zł 2 089,05 zł 1 787,80 zł 1 698,41 zł
szt.
Fotel Wau biało-czarny
Fotel Wau biało-czarny
1 799,00 zł 1 462,60 zł
szt.
Fotel T50 czarny - wiele wybarwień
Fotel T50 czarny - wiele wybarwień
1 939,00 zł 1 576,42 zł
szt.
Cezar brąz - Komplet mebli ogrodowych
Cezar brąz - Komplet mebli ogrodowych
10 590,00 zł 10 166,40 zł 8 609,76 zł 8 265,37 zł
szt.
Stół Dablin basic dębowo-biały 160cm x 90cm
Stół Dablin basic dębowo-biały 160cm x 90cm
2 699,00 zł 2 375,12 zł 2 194,31 zł 1 930,99 zł
szt.
Szafa dwudrzwiowa Clariss czarna
Szafa dwudrzwiowa Clariss czarna
3 795,00 zł 3 036,00 zł 3 085,37 zł 2 468,29 zł
szt.
Szafa trzydrzwiowa Calmo biała
Szafa trzydrzwiowa Calmo biała
2 359,00 zł 2 109,00 zł 1 917,89 zł 1 714,63 zł
szt.
Promocje
Regał MIX Red Music
Regał MIX Red Music
529,00 zł 502,55 zł 430,08 zł 408,58 zł
szt.
Szafka nocna Rainbow Tear
Szafka nocna Rainbow Tear
699,00 zł 664,05 zł 568,29 zł 539,88 zł
szt.
Fotelik Fun SiMPLE z zagłówkiem różowy
Fotelik Fun SiMPLE z zagłówkiem różowy
968,00 zł 774,40 zł 786,99 zł 629,59 zł
szt.
Komoda wysoka Frame grafitowo-kremowa
Komoda wysoka Frame grafitowo-kremowa
1 595,00 zł 1 276,00 zł 1 296,75 zł 1 037,40 zł
szt.
Komoda jednoszufladowa zawieszana Beep popielato-różowa
Komoda jednoszufladowa zawieszana Beep popielato-różowa
638,00 zł 510,40 zł 518,70 zł 414,96 zł
szt.
Szafka jednodrzwiowa zawieszana Beep popielato-czarna
Szafka jednodrzwiowa zawieszana Beep popielato-czarna
990,00 zł 792,00 zł 804,88 zł 643,90 zł
szt.
Łóżko First 140cm x 200cm zielone
Łóżko First 140cm x 200cm zielone
2 343,00 zł 1 874,40 zł 1 904,88 zł 1 523,90 zł
szt.
Biurko First Light Line - wiele wybarwień
Biurko First Light Line - wiele wybarwień
1 441,00 zł 1 152,80 zł 1 171,54 zł 937,24 zł
szt.
Regał wysoki MIX Network
Regał wysoki MIX Network
789,00 zł 749,55 zł 641,46 zł 609,39 zł
szt.
Kołdra Bossanova Syntech 200cm x 200cm
Kołdra Bossanova Syntech 200cm x 200cm
170,00 zł 161,50 zł 138,21 zł 131,30 zł
szt.

 

Witam w naszym sklepie! Chętnie Ci pomogę, jeśli tylko zadasz mi pytanie :) Napisz do nas... Wyślij

 

 

Koszt dostawy jest widoczny po dodaniu produktu do koszyka.

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika;
  • ostatnio oglądanych produktów;
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl