Kontakt z doradcą

Produkt dnia
Fotel Prop - wiele wybarwień
Fotel Prop - wiele wybarwień
1 189,00 zł 951,20 zł 966,67 zł 773,33 zł
szt.
Krzesło K-201 czarne
Krzesło K-201 czarne
199,00 zł 161,79 zł
szt.
Szafa dwudrzwiowa Horses Graphite
Szafa dwudrzwiowa Horses Graphite
2 199,00 zł 1 935,12 zł 1 787,80 zł 1 573,27 zł
szt.
Fotel Wau biało-czarny
Fotel Wau biało-czarny
1 729,00 zł 1 405,69 zł
szt.
Fotel T50 czarny - wiele wybarwień
Fotel T50 czarny - wiele wybarwień
1 939,00 zł 1 576,42 zł
szt.
Cezar brąz - Komplet mebli ogrodowych
Cezar brąz - Komplet mebli ogrodowych
10 590,00 zł 10 166,40 zł 8 609,76 zł 8 265,37 zł
szt.
Stół Dablin basic dębowo-biały 160cm x 90cm
Stół Dablin basic dębowo-biały 160cm x 90cm
2 699,00 zł 2 375,12 zł 2 194,31 zł 1 930,99 zł
szt.
Szafa dwudrzwiowa Clariss czarna
Szafa dwudrzwiowa Clariss czarna
3 795,00 zł 3 225,75 zł 3 085,37 zł 2 622,56 zł
szt.
Szafa trzydrzwiowa Calmo biała
Szafa trzydrzwiowa Calmo biała
2 359,00 zł 2 109,00 zł 1 917,89 zł 1 714,63 zł
szt.
Komoda Modern V - wiele wybarwień
Komoda Modern V - wiele wybarwień
1 472,00 zł 1 196,75 zł
szt.
Promocje
Poduszka Notte Amore 50cm x 80cm
Poduszka Notte Amore 50cm x 80cm
279,00 zł 265,05 zł 226,83 zł 215,49 zł
szt.
Komoda trzyszufladowa SiMPLE różowa
Komoda trzyszufladowa SiMPLE różowa
1 749,00 zł 1 486,65 zł 1 421,95 zł 1 208,66 zł
szt.
Biurko Snap ciemnoszare
Biurko Snap ciemnoszare
609,00 zł 578,55 zł 495,12 zł 470,37 zł
szt.
Szafa dwudrzwiowa Yuppi
Szafa dwudrzwiowa Yuppi
2 199,00 zł 1 935,12 zł 1 787,80 zł 1 573,27 zł
szt.
Komoda wysoka Beep biało-kobaltowa
Komoda wysoka Beep biało-kobaltowa
1 573,00 zł 1 337,05 zł 1 278,86 zł 1 087,03 zł
szt.
Łóżko piętrowe SiMPLE różowe 90cm x 200cm
Łóżko piętrowe SiMPLE różowe 90cm x 200cm
3 608,00 zł 3 066,80 zł 2 933,33 zł 2 493,33 zł
szt.
Snap 1 biały/ciemnoszary  - Zestaw mebli
Snap 1 biały/ciemnoszary - Zestaw mebli
4 654,00 zł 4 281,68 zł 3 783,74 zł 3 481,04 zł
szt.
Materac Memory 110cm x 200cm - wiele wybarwień
Materac Memory 110cm x 200cm - wiele wybarwień
1 210,00 zł 1 028,50 zł 983,74 zł 836,18 zł
szt.
Kołdra Tree & Goose Warm 240cm x 220cm
Kołdra Tree & Goose Warm 240cm x 220cm
3 067,00 zł 2 698,96 zł 2 493,50 zł 2 194,28 zł
szt.
Szafa dwudrzwiowa Blue Lagoon II
Szafa dwudrzwiowa Blue Lagoon II
1 949,00 zł 1 715,12 zł 1 584,55 zł 1 394,41 zł
szt.

 

Witam w naszym sklepie! Chętnie Ci pomogę, jeśli tylko zadasz mi pytanie :) Napisz do nas... Wyślij

 

 

Koszt dostawy jest widoczny po dodaniu produktu do koszyka.

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika;
  • ostatnio oglądanych produktów;
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl