Kontakt z doradcą

Produkt dnia
Fotel Spectrum HB Net - wiele wybarwień
Fotel Spectrum HB Net - wiele wybarwień
604,00 zł 593,60 zł 491,06 zł 482,60 zł
szt.
Cocoon biały - Fotel wiszący
Cocoon biały - Fotel wiszący
1 990,00 zł 1 690,00 zł 1 617,89 zł 1 373,98 zł
szt.
Fotel Prop - wiele wybarwień
Fotel Prop - wiele wybarwień
1 189,00 zł 951,20 zł 966,67 zł 773,33 zł
szt.
Krzesło K-201 czarne
Krzesło K-201 czarne
168,00 zł 136,59 zł
szt.
Łóżko Lofi białe 80cm x 160cm
Łóżko Lofi białe 80cm x 160cm
729,00 zł 670,68 zł 592,68 zł 545,27 zł
szt.
Szafa dwudrzwiowa Horses Graphite
Szafa dwudrzwiowa Horses Graphite
2 199,00 zł 2 089,05 zł 1 787,80 zł 1 698,41 zł
szt.
Fotel Wau biało-czarny
Fotel Wau biało-czarny
1 799,00 zł 1 462,60 zł
szt.
Fotel T50 czarny - wiele wybarwień
Fotel T50 czarny - wiele wybarwień
1 939,00 zł 1 576,42 zł
szt.
Cezar brąz - Komplet mebli ogrodowych
Cezar brąz - Komplet mebli ogrodowych
10 590,00 zł 10 272,30 zł 8 609,76 zł 8 351,46 zł
szt.
Stół Dablin basic dębowo-biały 160cm x 90cm
Stół Dablin basic dębowo-biały 160cm x 90cm
3 099,00 zł 2 944,05 zł 2 519,51 zł 2 393,54 zł
szt.
Promocje
Hades jasny szary - Komplet mebli ogrodowych
Hades jasny szary - Komplet mebli ogrodowych
7 640,00 zł 7 334,40 zł 6 211,38 zł 5 962,93 zł
szt.
Komoda wysoka Frame Light Line grafitowo-kobaltowa
Komoda wysoka Frame Light Line grafitowo-kobaltowa
1 399,00 zł 1 189,15 zł 1 137,40 zł 966,79 zł
szt.
Komoda wysoka Beep dębowo-miętowa
Komoda wysoka Beep dębowo-miętowa
1 719,00 zł 1 461,15 zł 1 397,56 zł 1 187,93 zł
szt.
Szafa dwudrzwiowa First Light Line różowa
Szafa dwudrzwiowa First Light Line różowa
1 939,00 zł 1 648,15 zł 1 576,42 zł 1 339,96 zł
szt.
Szafa jednodrzwiowa Beep - wiele wybarwień
Szafa jednodrzwiowa Beep - wiele wybarwień
2 059,00 zł 1 750,15 zł 1 673,98 zł 1 422,89 zł
szt.
Bieliźniarka Classic mała - wiele wybarwień
Bieliźniarka Classic mała - wiele wybarwień
1 079,00 zł 1 025,05 zł 877,24 zł 833,37 zł
szt.
Szafka zawieszana Nook szeroka grafitowa
Szafka zawieszana Nook szeroka grafitowa
899,00 zł 854,05 zł 730,89 zł 694,35 zł
szt.
Regał MIX Builder
Regał MIX Builder
529,00 zł 502,55 zł 430,08 zł 408,58 zł
szt.
Stolik marmurowy NOi Italy czarno-biały 70cm x 70cm
Stolik marmurowy NOi Italy czarno-biały 70cm x 70cm
2 619,00 zł 2 488,05 zł 2 129,27 zł 2 022,80 zł
szt.
Szafka nocna Beep popielata
Szafka nocna Beep popielata
579,00 zł 521,10 zł 470,73 zł 423,66 zł
szt.

 

Chętnie odpowiem na pytanie

 

 

SZUKASZ ZESTAWU MEBLI?

ZADZWOŃ LUB NAPISZ NA CZACIE,

A MY PRZYGOTUJEMY SPECJALNIE

DLA CIEBIE WYJĄTKOWĄ OFERTĘ!

Koszt dostawy jest widoczny po dodaniu produktu do koszyka.

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika;
  • ostatnio oglądanych produktów;
  • oddania głosu w ankiecie.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres e-mail lucyna@wiklik.pl bądź telefonicznie pod numerem 601892200.

Zgodność z RODO

 

Polityka prywatności serwisu wiklik.pl

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z usług poprzez Serwis.

Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest "WIKLIK" Lucyna Kurek z siedzibą przy ulicy Jałowcowej 25 w 43-600 Jaworzno, identyfikująca się poprzez NIP 6321090702.

W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:

  • poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje;
  • poprzez gromadzenie plików “cookies”.

Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza, np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego

Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis wiklik.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl